Kasia, to prawda,ze tutaj rodzi sie duzo wczesniakow. Znam wiele babeczek tutaj i prawie kazda urodzila wczesniej. Ale u kazdej z dzieciakami jest wszystko dobrze. Spotkalam sie nawet z tym,ze chca rodzic wczesniej. W lutym to taka jedna przez 3 godziny przewalala snieg i jak ja zobaczylam w nastepnym tygodniu, to juz byla bez brzuszka. Tego to nie rozumiem wcale. One sie ciesza,ze urodzily 1 miesiac przed terminem

. Super,ze tak szybko wstalas

Silna dziewczyna z Ciebie

Bedziesz super mama z duza iloscia energi

Faktycznie,ze same dziewuchy sie szykuja. Tylko,Ewela bedzie miala Adasia. Moj mezus tez chcial bardzo synka. Po usg to kazal mi szukac jednak ogonka

. Ale nie dalo rady. Bylam na usg w 15 tygodniu i dokladnie bylo widac plec. Doktor mial dobry sprzet i co sie okazalo,ze sam tez byl bardzo dobry w czytaniu obrazu usg. Zrobil zdjecie ze wskazaniem na plec

I Potwierdzilo sie w 100%, ze Julka. Ale wiecie,ze znam przypadki,ze w 30 tygodniu dziewczyny dalej nie wiedza kogo nosza pod sercem. Nie wiem jak to mozliwe,ale wydaje mi sie, ze lekarz to nie zna sie za bardzo. Na takiego nie chcialabym trafic.